©2014 by KiwiLife
Adatvédelem: a blogban megjelenő tartalomra (írások, fotók, stb.) a szerzői jogról szóló 2016. évi XCIII. törvény vonatkozik. Kérem, hogy az oldal tartalmából származó átírás nélküli szöveg, szövegrészlet és fotó közlése az oldalra való egyértelmű hivatkozással vagy linkkel történjen! Köszönöm.

Programok

(az árak tájékoztató jellegűek, csoportok 2-25 főig, személyre szabott túrák)

Wellington - Nelson - Marlborough borvidék

3 nap / Wellington, a főváros, Nelson, a legnaposabb város, Marlborough, a világhírű Sauvignon Blanc hazája

Felhőkarcolók, igazi nagyvárosi hangulat keresztezve a vidéki kisváros elbővölő hangulatával, meseszép tájak, hegyek, folyók, farmok között utazás, fókales, nemzeti park, hajózás, aranyhomokos tengerpart, túrázás a vadonban..... a legjobb és legnépszerűbb 3 napos program, kihagyhatatlan!

NZD 599 / fő-től

 

Christchurch / Banks-félsziget, Akaroa

1 nap / Christchurch, a déli sziget legnagyobb, és az ország második legnagyobb városa. Városnézés után kirándulás a vulkanikus eredetű-, csipkézett partvonalú Banks-félszigetre, amely a Canterbury síkság keleti bástyájaként zárja le a területet. A félsziget központi, s egyben legnagyobb települése Akaroa, melynek francia története van, s a helyiek nagyon vigyáznak, hogy a francia "beütést" meg is tartsák. Utcáit takaros kis házak és dúsan virágzó kertek szegélyezik. A régi városnegyed tele van ódon villákkal, nemelyik olyan, mintha babaház lenne. (fakultatív sétahajózás)

 

NZD 149 / fő-től

 

 

 

 

Christchurch / Lees-völgy / Ashley-szurdok

1 nap / Egész napos kiruccanás a Christchurch-től alig egy órányira lévő Ashley-szurdokhoz. Völgyek, hegyek, szurdok, vízesések, farmok, folyók, különleges természeti csodák. Változatos táj, egy igazán különleges nap, ahol részesei lehetünk Új-Zéland varázslatos természeti csodáinak. Ha nem csak a megszokott túrista látványosságokra vagytok kíváncsiak, és szeretnétek egy igazán gyönyörű és alig látogatott, de elképesztően szép helyre eljutni, tartsatok velem! Megéri! 

NZD 149 / fő-től

Christchurch / Rakaia-szurdok / Rakaia-folyó

A gyönyörű Rakaia-szurdok a Rakaia folyón található, Canterbury közepén, gyönyörű hegyek lábánál. Lenyűgöző látványosságok, amelyek történelmi és geológiai érdekeltséggel rendelkeznek. A népszerű Rakaia-szurdok túra 10,4 kilométerre fekszik a Rakaia-szurdok tetején, lehetőség túrázásra, valamint fakultatív speedboat (jet boat) túra a kalandvágyóknak. Kedvenc program, ne hagyjátok ki!

NZD 149 / fő-től

 

 

 

Déli-sziget alapozó

7 nap / Christchurch, Arthur's Pass, Tekapo, Wanaka, Mount Cook, Queenstown, Glenorchy, Milford Sound, gleccserek, hágók ... kívánság szerint.

A legfontosabb és legszebb látnivalói az országnak, könnyebb túrák, fókák, havas hegyek, tengerpartok, türkiz színű gleccsertavak, aranyásók faluja, fjord, a világ legszebb panoráma útjai, minden, amit Új-Zéland nyújtani tud egy hét alatt. Életre szóló élmény!

NZD 1499 / fő-től 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Déli-sziget haladó

A klasszikus új-zélandi látnivalók mellett kisebb kitérőket teszünk túránk során, és megnézzük a hihetetlen kék színű medencéket a West Coast irányába, gleccsereket látogatunk meg, kisétálunk a Monroe Beach-re, ahol remélhetőleg pingvineket is látunk, végül mielőtt visszatérnénk Christchurch-be, elautózunk a palacsinta sziklák felé Punakaiki-be is, végigautózva a világ egyik legszebb panoráma útvonalán. Megannyi gyönyörű hely, ami szerintem kihagyhatatlan és nem csak az "unalmas" képeslapos helyeket mutatom meg.

NZD 1699 / fő-től 

Déli-sziget fotózós

Kezdő és profi fotósok kedvenc programja!Ebben az egy hétben minden a fotózásról szól! Ugyanúgy végigautózunk az alpesi gleccsertavak mentén, a Déli-sziget közepén, egészen le Queenstown-ig, és vissza a West Coast-on, mint a fenti programoknál, de minden nap korán kelünk és sötétben fejezzük be a napot. A hangsúly azon lesz, hogy a megfelelő időpontban legyünk a legfotogénebb helyeken, ahonnan gyönyörű napfelkeltés, naplementés, time lapse fotókat készíthetünk. Aki ugyanúgy végig akarja járni a Déli-sziget legszebb részeit, de szeretné tudni, mikor és hol lehet a legjobb fotókat készíteni, akkor mindenképp ezt a programot ajánlom. Korai kelés, későn fekvés (éjszakai fotószerkesztés jó társasággal, mert úgyse bírod ki, hogy ne csináld), garantálom, hogy a legszebb és nem hétköznapi fényképekkel tértek haza innen! 

NZD 1799 / fő-től 

Offroad 4wd túrák

(részletek hamarosan)

4wd Ízelítő

4wd Kalandor

4wd Haladó

4wd Exkluzív

Ajánlatkérés, foglalás

+64 21 02484262

buchmann.erika@gmail.com