Programok

(az árak tájékoztató jellegűek, csoportok 2-25 főig, személyre szabott túrák)

Wellington - Nelson - Marlborough borvidék

3 nap / Wellington, a főváros, Nelson, a legnaposabb város, Marlborough, a világhírű Sauvignon Blanc hazája

Felhőkarcolók, igazi nagyvárosi hangulat keresztezve a vidéki kisváros elbővölő hangulatával, meseszép tájak, hegyek, folyók, farmok között utazás, fókales, nemzeti park, hajózás, aranyhomokos tengerpart, túrázás a vadonban..... a legjobb és legnépszerűbb 3 napos program, kihagyhatatlan!

NZD 599 / fő-től

 

Christchurch / Banks-félsziget, Akaroa

1 nap / Christchurch, a déli sziget legnagyobb, és az ország második legnagyobb városa. Városnézés után kirándulás a vulkanikus eredetű-, csipkézett partvonalú Banks-félszigetre, amely a Canterbury síkság keleti bástyájaként zárja le a területet. A félsziget központi, s egyben legnagyobb települése Akaroa, melynek francia története van, s a helyiek nagyon vigyáznak, hogy a francia "beütést" meg is tartsák. Utcáit takaros kis házak és dúsan virágzó kertek szegélyezik. A régi városnegyed tele van ódon villákkal, nemelyik olyan, mintha babaház lenne. (fakultatív sétahajózás)

 

NZD 149 / fő-től

 

 

 

 

Christchurch / Lees-völgy / Ashley-szurdok

1 nap / Egész napos kiruccanás a Christchurch-től alig egy órányira lévő Ashley-szurdokhoz. Völgyek, hegyek, szurdok, vízesések, farmok, folyók, különleges természeti csodák. Változatos táj, egy igazán különleges nap, ahol részesei lehetünk Új-Zéland varázslatos természeti csodáinak. Ha nem csak a megszokott túrista látványosságokra vagytok kíváncsiak, és szeretnétek egy igazán gyönyörű és alig látogatott, de elképesztően szép helyre eljutni, tartsatok velem! Megéri! 

NZD 149 / fő-től

Christchurch / Rakaia-szurdok / Rakaia-folyó

A gyönyörű Rakaia-szurdok a Rakaia folyón található, Canterbury közepén, gyönyörű hegyek lábánál. Lenyűgöző látványosságok, amelyek történelmi és geológiai érdekeltséggel rendelkeznek. A népszerű Rakaia-szurdok túra 10,4 kilométerre fekszik a Rakaia-szurdok tetején, lehetőség túrázásra, valamint fakultatív speedboat (jet boat) túra a kalandvágyóknak. Kedvenc program, ne hagyjátok ki!

NZD 149 / fő-től

 

 

 

Déli-sziget alapozó

7 nap / Christchurch, Arthur's Pass, Tekapo, Wanaka, Mount Cook, Queenstown, Glenorchy, Milford Sound, gleccserek, hágók ... kívánság szerint.

A legfontosabb és legszebb látnivalói az országnak, könnyebb túrák, fókák, havas hegyek, tengerpartok, türkiz színű gleccsertavak, aranyásók faluja, fjord, a világ legszebb panoráma útjai, minden, amit Új-Zéland nyújtani tud egy hét alatt. Életre szóló élmény!

NZD 1499 / fő-től 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Déli-sziget haladó

A klasszikus új-zélandi látnivalók mellett kisebb kitérőket teszünk túránk során, és megnézzük a hihetetlen kék színű medencéket a West Coast irányába, gleccsereket látogatunk meg, kisétálunk a Monroe Beach-re, ahol remélhetőleg pingvineket is látunk, végül mielőtt visszatérnénk Christchurch-be, elautózunk a palacsinta sziklák felé Punakaiki-be is, végigautózva a világ egyik legszebb panoráma útvonalán. Megannyi gyönyörű hely, ami szerintem kihagyhatatlan és nem csak az "unalmas" képeslapos helyeket mutatom meg.

NZD 1699 / fő-től 

Déli-sziget fotózós

Kezdő és profi fotósok kedvenc programja!Ebben az egy hétben minden a fotózásról szól! Ugyanúgy végigautózunk az alpesi gleccsertavak mentén, a Déli-sziget közepén, egészen le Queenstown-ig, és vissza a West Coast-on, mint a fenti programoknál, de minden nap korán kelünk és sötétben fejezzük be a napot. A hangsúly azon lesz, hogy a megfelelő időpontban legyünk a legfotogénebb helyeken, ahonnan gyönyörű napfelkeltés, naplementés, time lapse fotókat készíthetünk. Aki ugyanúgy végig akarja járni a Déli-sziget legszebb részeit, de szeretné tudni, mikor és hol lehet a legjobb fotókat készíteni, akkor mindenképp ezt a programot ajánlom. Korai kelés, későn fekvés (éjszakai fotószerkesztés jó társasággal, mert úgyse bírod ki, hogy ne csináld), garantálom, hogy a legszebb és nem hétköznapi fényképekkel tértek haza innen! 

NZD 1799 / fő-től 

Ajánlatkérés, foglalás

+64 21 02484262

buchmann.erika@gmail.com